Jordbærkage - opskrift på jordbærkage

Dej

Glasur

Pynt

Rør smørret hvidt og tilsæt sukker. Rør godt, inden æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Rør halvfrosne eller let mosede jordbær i sammen med vaniljesukker og fløde. Bland mel og bagepulver og rør det i med let hånd. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.
Fyld dejen i en smurt bradepande, ca 36x30 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180 grader i ca. 40 min.

Glasur: Rør flormelis med citronessens og kogende vand - konsistens må ikke være for tynd.
Smør glasuren på toppen af den kolde jordbærkage og pynt med friske jordbær. Skær kagen i passende stykker.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.