Chokolade-mousse

Skøn opskrift på chokolademousse med dybe toner af rom, der lige giver moussen et ekstra pift. Den kan evt. serveres med lidt ristede mandler og friskpisket flødeskum til, og den kan sagtens laves dagen før, den skal bruges.

Til 1 skål

Skil æggeblommer og -hvider.

Smelt chokoladen og smørret i en skål over vandbad, og rør det sammen, til blandingen er ensartet. Tag skålen af varmen, og rør æggeblommerne i med en ske. Tilsæt rommen.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt samme med chokolade-blandingen.

Hæld chokolademoussen i en form (eller i mindre forme), og sæt den i køleskab natten over.

Moussen kan evt. serveres med flødeskum og hakkede, ristede mandler eller kandiserede violer.

Se også denne opskrift på chokolademousse.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.