Fasanbryst rullet i lufttørret skinke

Prøv denne skønne opskrift hvis du har gæster som virkelig skal forkæles.

Ingredienser

Kartoflerne skæres i mindre stykker og sættes over til at koge.
Brystkødet skæres af fasanen og rulles i skinken, der bredes ud og dækkes med et lag af frisk basilikum og bindes op med snor.
Rødvin og brun farin koges med krydderierne.
Rødløg skæres i både og koges i lagen af rødvin og sukker.
Bryststykkerne brunes på panden og småsimrer/steges.
Porrestrimlerne blancheres i vandet ved kartoflerne til den bliver blød. Kartoflerne sigtes og tørres lidt i gryden.
Kartoflerne blendes med lidt creme fraiche og smør - smages til med salt og peber.
Porre i små tern sauteres og vendes sammen med kartoffelmosen.

Bryststykkerne flamberes med cognac og marsala. Bryststykkerne tages af panden og kraftig glace hældes på panden og koger op til sauce.

Porrebåndet lægges i udstikker - ca. 8 cm, og fyldes med kartoffelmos. Bryststykket skæres op og lægges på toppen - omkring lægges både af rødløg der er sigtet for rødvinssirup, og til sidst lægges lidt sauce omkring. Der pyntes med lidt frisk basilikum.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.