Dessert-omelet

En skøn dessert-omelet som er meget let at lave.

Ingredienser

Skil æggene. Rør æggeblommerne med en anelse salt, sukker, vaniljesukker og fløden. Pisk hviderne meget stive - det går nemmest med en anelse salt eller et par dråber vand. Hæld forsigtigt
æggemassen over de stivnede hvider og bland grundigt med rolige bevægelser. Varm smørret på panden. Når det begynder at bruse, fordeles en 1/4 del af æggeblandingen jævnt og glattes med paletten.
Ryst panden jævnligt, så omeletten ikke brænder på. Når omeletten har taget farve i bunden, holdes pande lidt på skrå, og omeletten foldes halvt sammen, drejes og foldes over midten en gang til. Spises straks.

Tips: Et par stænk Likør eller Rom gør underværker. Det samme gør fyld af bær, konserveret i spiritus.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.