Sild i sennepsauce

Ingredienser

Rens sildene, fjern benene og dup fisken tør. Læg brødkrummerne, persillen og den revne skal af en halv citron i en skål. Pres citronsaft over. Smag til med salt og peber. Smelt 2 spsk. smør og
rør det i - blandingen skal være fugtig, men kornet. Fyld den i sildene og luk med tandstikkere. Skær et par skråsnit i sildene.
Pensl med olie og pak dem hver for sig i alufolie. Sæt dem i forvarmet ovn ved 200 grader i 30 - 40 minutter. Smelt 2 spsk. smør og rør melet i. Rør og lad det koge op i et minut. Rør så mælken i. Pisk, så saucen bliver lind. Kog op, og småkog i 2 - 3 minutter. Smag til med salt og peber. Bland sennepen med eddiken før den tilsættes saucen.
Tilsæt evt. farin og smag til med salt og peber. Server saucen for sig med kogte kartofler eller galettes Lyonnaises.

Prøv også denne opskrift på sennepssauce.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.