Makrel med peberrodssauce

En velsmagende ret med makrel til en hverdagsaften som er nem og hurtig at lave.

Ingredienser

Rens fisken og skyl den i rigeligt koldt vand. Dup den tør og skær den i passende stykker. Bring 1 liter vand i kog med eddike, peberkorn, salt, laurbærblad, løgskiver og farin. Kog fiskehovederne. Tag dem så op og skum suppen. Læg fiskestykkerne i suppen og kog op. Lad dem småkoge i 8-10 minutter. Sæt gryden til afkøling.
Fisk stykkerne op, når de er kolde og lad dem dryppe af. Pisk fløden og bland creme fraichen i. Riv peberroden fint og bland den i.
Smag til med sukker og citronsaft. Lad saucen trække i køleskabet. Servér med kogte kartofler.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.