Ovnstegt fladfisk

Ingredienser

Rens fisken, gnid den med salt og skyl den i rigeligt koldt vand. Dup
den tør. Dryp den ind- og udvendig med citronsaft og drys med salt og
krydderier. Fyld den med det hakkede løg og persillen. Evt. lægges et
upillet hvidløgsfed i. Smelt smørret og pensl med det. Forvarm ovnen
ved 200 grader. Læg fisken i et ildfast fad og bag et kvarters tid. Sænk så
varmen til 150 grader og bag videre i en halv timed tid. Tomaterne kan
serveres i rå kvarter med fisken - eller bage med den sidste halvdel
af bagetiden. Server med kogte kartofler.


Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.