Ørred med Bretonsk sauce

Lav en dejlig sauce med sennep, persille og purløg som serveres med ørred.

Ingredienser

Rengør fiskene og dup dem. Pak hver ørred ind i olieret alufolie og læg dem i et ildfast fad. Forvarm ovnen ved 160 grader og bag så fiskene i en lille halv time. Tag fiskene ud, åbn pakkerne og lad dem køle af - benene kan evt. fjernes. Rør saucen af sennep, æggeblommer og eddike.
Smag til med salt og peber. Anbring smørret i en skål og sæt den i en kasserolle med varmt vand. Det skal blive blødt, men må ikke smelte.
Rør det lidt efter lidt i saucen og tilsæt persille og purløg til sidst.

Server fisken kold med saucen, franskbrøds-croutoner, agurketern og flute eller baguette.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.