Ørred med champignoner

Opskrift med ørred og sauce af champignoner og Pernod.

Ingredienser

Rens fiskene og skyl dem i koldt vand. Dup dem tørre og vend dem i hvedemel blandet med salt og peber. Smelt smørret på panden og steg
ørrederne ved moderat varme - ca. 150 grader - 5 min. på hver side, til de er gyldentbrune. Hold fiskene varme på et varmt fad. Kom hvidløgsfedet på panden og tilsæt champignonerne, når det tager
farve. Svits i 3 - 4 minutter og hæld så Pernod på. Kog ind et par minutter og hæld fløde på. Rør og kog ind til saucen tykner. Smag til med salt og peber. Hæld evt. mere Pernod i og kog ind.

Server fisken med saucen over, kogte kartofler og salat.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.