Catalansk Kylling

Catalansk kyllingeret fyldt med masser af dejlige ingredienser fra regionen.

Ingredienser

Rengør kyllingerne, dup dem tørre og del dem i kvarter. Drys rundhåndet med salt og peber. Ophed olien i en kasserolle og brun stykkerne. Tag kødet op. Hak løgene og svits dem i kasserollen. Kasser frøstol og stilk, skær peberfrugten i strimler og svits dem. Læg kødet ovenpå og tilføj laurbærbladet og vinen. Lad retten simre et kvarters tid. Eventuel indmad kan sønderdeles med blenderen og kommes ved.

Smelt smørret i en gryde og tilføj safran, salt og hvid peber. Svits risen og anbring kyllingestykkerne ovenpå. Hæld resten af kasserollens indhold over, tilsæt 4 dl vand, læg låg på og lad retten snurre til risen er kogt. Hold øje med at risen ikke koger tør - tilsæt evt. ekstra vand. I stedet for safran kan anvendes gurkemeje til den gule farve.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.