Strudsefilet i estragonsauce

Struds er en sjælden nydelse på de danske breddegrader, men her har du opskriften på hvordan du tilbereder en lækker strudsefilet i estragonsauce.

Til 4 personer

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ½ time. Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinade, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme til centrumtemperaturen er 65 grader. Kødet tages op og hviler i 15 min.

Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Serveres med pasta og grøntsager, f.eks gulerødder og broccoli.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.