Kylling med grønne oliven

Ingredienser

Rengør kyllingen og skær den i kvarter. Dup dem tørre. Ophed olien og
smørret i en kasserolle og steg kyllingen på alle sider til den er
brun. Tag kødet fra. Hak løget og hvidløgene. Skær peberfrugterne i
kvarter - kasser frøstol og stilk. Rens champignonerne og skær dem i
skiver. Skold tomaterne, træk skindet af og halver dem. Kom alt i
kasserollen. Rør godt rundt - anbring kyllingestykkerne ovenpå -
tilføj vin, salt og peber. Lad retten simre under låg i fem kvarter
til halvanden time. Tilføj så de udstenede oliven og fløden. Smag til
med salt og peber.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.