Kylling i karry fra Indien

Kylling i karry med traditionelle indiske krydderier og ingredienser.

Ingredienser

Rengør kyllingen og dup den tør. Skær lårene fra og udben brystet.
Gnid kødet med groft salt. Ophed olien i en kasserolle og steg kødet 3-4 minutter på alle sider. Når det er fast og hvidt , er det klar. Tag det op og sæt det til side. Svits først hvidløgene i olien, og derpå løgene og ingefæren. Løgene må gerne brune, bare de stadig er bløde. Bland cayennepeber og fennikel grundigt med 1 spsk vand og tilsæt tomat, persille, yoghurt og 1 tsk salt. Kom blandingen i kasserollen sammen med kødstykkerne. Er saucen for tyk, så hæld et
skvæt vand ved. Kog. Sørg for at kødet er dækket af sauce. Tilsæt garam masala og kog videre ved jævn varme i ca. tyve minutter. Dryp citronsaft over ved serveringen. Kogt ris og pitabrød er velegnet til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.