Hønse-kebab fra Israel

Rigtigt god opskrift på kebabret.

Ingredienser

Tilbered en marinade af vin, citronsaft, det smuldrede laurbærblad,
hvidløgssaften, den finthakkede chili uden frø og de hele peberkorn.
Skær løgene i kvarter og giv dem et par minutter i kogende vand. Skyl
hønsekødet og dup det tørt. Skær det i passende stykker og læg det i
marinaden. Lad kødet stå et par timer eller mere i køleskabet. Fjern
peberfrugternes frøstol og stilk og skær frugterne i stykker svarende
til kødstykkerne. Kødstykker, løgkvarter og peberfrugt trækkes
vekselvis på grillspyd og grilles i ovn eller over trækul. Drej
jævnligt og pensl med marinaden. Resultatet er bedst, når
grilleringen tager en halv times tid. Pitabrød er velegnet til.

Se også vores opskrift på hønsesalat.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.