Italiensk Haneragout

En herlig italiensk ragout med kylling og ansjoser. laves selvfølgelig med pasta og italienske ingredienser.

Ingredienser

Rengør kyllingen, dup den tør og del den fire stykker. Bland de udvandede ansjosfileter og de knuste hvidløgsfed til en pasta. Tilføj vineddiken og pensl kødstykkerne hermed. Drys også med salt, peber og mel. Ophed olien i en kasserolle. Kast rosmarinen i. Når den begynder at ryge, lempes kødstykkerne i et for et og brunes på alle sider. Tag kødet op, når det er lysebrunt.

Læg lårstykkerne og vingerne ved efter halv snes minutter og lad alt simre et kvarters tid. Når kødstykkerne er gennemstegte, lægges de på et forvarmet fad og stilles varmt. Hæld fedtet på nær 2 spsk fra og tilføj eddikeblandingen.

Kog ind til det halve ved stærk varme. Læg kødet tilbage og kog yderligere fem minutter under låg.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.