Tyrkisk hane i karry

Opskrift på tyrkisk kylling som simrer i en gryde under låg med æbler og karry.

Serveres med kogte ris og grøn salat.

Ingredienser

Regør kyllingen og dup den tør. Del den i fire stykker og brun dem på alle sider i en kasserolle. Hak løget og kom det ved. Tilsæt bouillonen, når løget er blankt. Lad retten simre under låg en halv times tid. Skræl æblerne, skær dem i småstykker og fjern kernehusene. Kom æbler og karry ved og kog videre i ti minutter. Tag kødet fra og stil det varmt. Rør melet op med fløde og jævn saucen. Den bliver mindre fed, når man bruger mælk. Smag til med salt og peber. Læg kødet tilbage. Strø rosiner og mandler over. Server med kogte ris og grøn salat.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.