And som i Genova

Lav andesteg som i Italien. Anden pensles med en blanding af hakket persille, olie og rosmarin.

Ingredienser

Rengør anden og læg den i et fad. Bland olien, den hakkede persille og rosmarinen og pensl anden hermed. Drys anden med salt og peber, og lad den trække nogle timer. Pensl fra tid til anden. Læg anden på stegerist.

Opvarm ovnen til 225 grader i fem minutter, sænk så varmen til 180 grader og sæt anden ind. Lad den stege i omkring halvanden time - tyve minutter pr halvkilo. Prik skindet fra tid til anden, så fedtet kan løbe fra.

Efter en time hældes fedtet fra, og bouillon og citronsaft hældes over. Sæt anden i ovnen igen og steg til den er mør. Fra tid til anden dryppes med stegeskyen.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.