Ovnstegt Torsk med Ansjosfileter

Ingredienser

Rens og dup fisken tør. Gnid den indeni med salt og fyld den med hakket persille. Skær fire snit på hver side af fisken, hvor den er tykkest og stik ansjoserne ind her. Pisk ægget, pensl fisken med det og drys med raspen og den revne ost. Dryp med smeltet smør. Læg fisken i et ildfast fad og dæk med folie.

Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. tre kvarter. Når fisken løsner ved rygraden, er den klar. Tilsæt fløden og 1 dl vand eller tør hvidvin lige før fisken er klar. Smag skyen til med salt og peber. Server med kogte kartofler og gulerødder.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.