Provencalsk Klipfiskemos

En opskrift på klipfiskemos fra Provence.

Ingredienser

Udvand klipfisken i et døgn. Skift vand flere gange.

Læg fisken i en kasserolle, dækket med vand. Bring i kog og tag så gryden af varmen.
Lad fisken trække i ti minutter. Lad den så dryppe af og pluk den i småstykker. Fjern alle ben, men lad skindet følge med, det giver smag.

Fiskestykkerne og olien kommes i en skål, som sættes i et varmt vandbad i en halv snes minutter. Fisken bearbejdes konstant med en træspatel eller blender til en lind masse. Knus hvidløgene over og riv citronskallen i. Rør grundigt. Tag skålen op. Drys peber over.

Server med Baguette/flute og en kraftig vin - Rød/Ros,/Hvid.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.