Spansk Klipfisk

Traditionel spansk ret på klipfisk

Ingredienser

Klipfisken udvandes i et døgn - skift vand et par gange.

Skær klipfisken i strimler som pommes frites. Skær løg og kartofler i skiver. Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle.
Hæld tomatpure ved og drys med en anelse cayennepeber. Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden - fjern chilien før serveringen.

Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme.

Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved. Lad gryden koge yderligere 10-12 minutter. Server rygende varm med baguette/flüte til.
Den portugisiske hvidvin - vino Verde er selvskreven.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.