Marinerede auberginer

Auberginer som klargøres og skal trække i et døgns tid i marinade af hvidvin og eddike.

Ingredienser

Trim auberginerne, skær dem i 2 cm tykke skiver. Drys med 1 spsk groft køkkensalt og lad dem trække i en halv time. Skyl dem så i koldt vand og pres dem så for væde i et viskestykke. Steg dem gyldne på begge sider i olie og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Hak hvidløgene og oreganoen og bland dem. Lav marinaden af eddiken, vinen, hvidløgene og oreganoen. Smag til med salt og hæld over aubergine-skiverne. Lad dem trække koldt i et døgn.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.