Fyldte auberginer som i Palermo

På Sicilien er de eksperter i at bruge auberginer og tomatsauce i deres madlavning. Det er denne ret et godt eksempel på.

Ingredienser

Flæk auberginerne på langs og sæt dem i et smurt ildfast fad. Sæt det i en forvarmet ovn ved ca. 200 grader.

Kog æggene hårde. Afkøl og hak dem. Hak kapers, sardeller og persille - plus hvidløg, hvis man ønsker det. Efter 6-8 minutter kan auberginernes kød løsnes med en ske. Køl det af. Hak det så og bland det med flødeosten og de hakkede ingredienser.

Tilsæt lidt af tomatsaucen og øs blandingen tilbage i de tomme aubergine-skaller.

Sæt dem i smurt ildfast fad, hæld tomatsauce over, drys med Parmesan, top evt. med smørklatter eller et par dråber olivenolie og sæt i ovnen ved 180 grader grader. Efter en god halv time er auberginerne klar.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.