Indiske auberginer i karry

En fantastisk krydret ret baseret på auberginer og solmodne tomater. Ren forkælelse for dine smagsløg.

Ingredienser

Skyl auberginerne og perforer dem hist og pist. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 225 grader grader. Bag dem til de er møre - alt efter størrelse op til en times tid. Skær så auberginerne i kvarter og løsn det varme kød med en ske. Hak det let og kom det i en kasserolle med 2 spsk persille, de hakkede tomater, koriander, kommen, gurkemeje og en knivspids cayennepeber. Rør godt. Smelt smørret på panden og svits det hakkede hvidløg et øjeblik sammen med ingefær. Tilsæt kasserollens indhold og kog, til retten er tyk. Smag til med salt og garam masala.
Server drysset med persille og stænket med citronsaft.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.