Florentinsk blomkål

Solmodne tomater, persille, hvidløg og oliven er kun nogle af de skønne råvarer i denne opskrift.

Ingredienser

Skold tomaterne, der helst ikke skal være for saftige. Fjern skindet og kernerne og hak dem. Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i 2-3 minutter - tilsæt tomater og den hakkede persille og svits omkring 5 minutter. Udsten olivenerne og hak dem. Kom dem i saucen. Smag til med salt og peber - i gamle dage kom man også en pris sukker i. Fjern
kålhovedets tykkeste dele - eller skil det i buketter.

Bring 1 liter saltvand i kog og kog kålen et kvarter. Dræn den så godt og anret den med den varme sauce hældt over og drysset med reven Parmesan og evt. yderligere et vred af peberkværnen.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.