Blomkål som i Milano

En dejlig italiensk vegetarret.

Ingredienser

Trim kålhovedet og læg det nogle minutter i koldt saltvand før det med rodsiden opad lempes ned i en kasserolle med kogende saltvand. Dræn kålhovedet, når den tykke stængel er på nippet til at blive blød. Afkøl kålen og pluk den i buketter.

Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og tilføj løget i skiver og persillen. Fortsæt til løget er ved at blive gennemsigtigt. Hæld smør og løg i en ildfast skål og sæt kålbuketterne i med stilkene nedad. Drys Parmesan over. Smelt resten af smørret og hæld det over.

Sæt i ovnen ved ca 225 grader grader og bag i 10 - 15 minutter.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.