Gratineret Fennikel

Ingredienser

Bring en 1/4 L saltvand i kog og kog de trimmede knolde 8 - 10 minutter. Dræn og skyl med koldt vand. Forvarm ovnen ved 200 grader. Fordel 4 spsk. Bechamelsauce i et ildfast fad. Skær hver fennikel i kvarter, drys med salt og peber og anbring dem i formen. Hæld resten af saucen over. Drys med raspblandingen og sæt en klat svampepure, på hvert
stykke fennikel.

Smelt resten af smørret, hæld det over og bag til
retten har taget farve. Serveres straks. Smelt 1 tsk. smør på en lille pande og rist raspen. Afkøl den og bland den med Parmesan og drys over.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.