Indiske kartofler og ærter i karry

Indisk mad er som regel både nemt og billigt, og denne ret med kartofler og ærter i karry er ingen undtagelse. Den smager skønt af ingefær, spidskommen og hvidløg, og så tager den ingen tid at lave.

Til 4 personer

Smelt smørret, og svits ingefær og hvidløg heri. Tilsæt løg og salt - løgene må gerne brune lidt.

Tilsæt spidskommen, gurkemeje, cayennepeber og de hakkede tomater. Rør godt i fem minutter ved kraftig varme, til væden er nogenlunde fordampet.

Skær kartofler i tern, og tilsæt dem sammen med ærterne og vandet. Lad det småkoge i 5-10 minutter, til kartoflerne er møre.

Smag til med salt og garam masala, og drys persille over.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.