Fyldte peberfrugter som i Grækenland

Fyldte peberfrugter med tomat, ris, lammekød og hvidvin.

Ingredienser

Skold tomaterne. Hak dem groft og bland dem med risen og mynteblade, 1 spsk olie og lidt salt og peber. Smagen vinder ved at få lov til at trække en halv en times tid. Hak løg og hvidløg og svits dem i 2 spsk olie. Tilføj kødet og svits et par minutter. Smag til med salt og peber og hæld vinen ved. Kog ca. 40 minutter - tilsæt evt. vand.
Kap toppen af peberfrugterne. Bland ris og kød og fyld pebrene. Fjern frøstolen og læg toppene på som låg. Sæt peberfrugterne på en oliepenslet form og sæt den i ovnen ved ca. 150 grader i en lille times tid. Følg stegningen og hæld nu og da lidt vand over frugterne.
Spises varme.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.