Forloren hare

Den klassiske opskrift på forloren hare med en god sauce til og baconskiver på.

Ingredienser

Bland farsen af hakkekødet, fløden, æg og krydderier og form den til et brød. Læg det i et smurt ildfast fad. Dæk brødet med baconskiverne og stil det i ovnen ved 225 grader.

Efter et kvarters tid blandes ingredienserne til saucen og hældes ved.

Sænk varmen til 170 grader og steg den forlorne hare yderligere en halv times tid. Si saucen fra i en gryde og smag til med geleen. Den kan evt. jævnes med maizenamel.

Server enten med kogte kartofler, brasekartofler, bagte kartofler eller hasselbagte kartofler til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.