Mexicanske hakkebøffer

Hakkebøffer på mexicansk med solmodne tomater, peberfrugt og andre super ingredienser.

Ingredienser

Farsen røres grundigt af hakkekødet, spækket, de hakkede løg og hvidløg, ægget, krydderierne, den hakkede persille og majsstivelsen. Form farsen til otte bøffer, som smørsteges på begge sider i 6-8 minutter og derpå stilles varmt. Hak løggene.
Skær peberfrugten i ringe og gem otte til pynt, resten hakkes i småtern. Skær tomaterne i kvarter. Svits løg og peberfrugt i olie. Tilsæt tomaterne og lad det snurre i en halv snes minutter. Tilsæt bouillon, suppevisk, safran, salt og peber.

Småkog i endnu en halv snes minutter og si så saucen og smag til. Anret bøfferne med en peberring og tomatpure på toppen og hæld saucen ved. Giv løse ris eller kartoffelmos til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.