Russerdrenge

Russerdrenge er hakkebøffer på russisk maner med brødkrummer og hakket oksekød. Laves i ovnen med kartofler og løg.

Ingredienser

Blød hvedebrødet ud i lidt vand og fjern skorpen. Pil og hak løget. Svits det på panden. Bland hakkekødet, brødkrummen og det svitsede løg. Smag til med krydderierne. Form hakkebøfferne og brun dem på begge sider på panden. Anbring de stegte bøffer taglagt i et smurt, ildfast fad. Fordel de skiveskåerne kartofler omkring bøfferne. Start saucen med at smelte smørret i en kasserolle. Tilsæt mel og bouillon. Riv løget og kom det i. Smag evt. til med salt.
Tag saucen fra varmen og rør creme fraichen i og hæld så saucen over bøfferne.
Drys med parmesan og rasp, og sæt i fadet i ovnen ved god varme - 200 grader - et kvarters tid.
Russerne drikker postevand til - men har ved festlige anledninger lagt bunden med et tandkrus vodka!

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.