Hakkebøffer med Ansjossauce

Har du lyst til en gang hakkebøffer ud over det sædvanlige så prøv denne opskrift som indeholder både ansjoser og cognac.

Ingredienser

Peberkornene knuses og fordeles over de fire hakkebøffer, som skal stå et par minutter for at smagen trænger ind. Grillristen eller grillpanden gnides ind med hvidløget - pensles med lidt olie og varmes op til 200 grader. Ansjoserne drænes og findeles. Det hvide af forårsløgene hakkes. Halvdelen af smørret smeltes i en lille, tykbundet kasserolle. Ansjoserne og forårsløg småsnurrer et minut under omrøring. Tilsæt brandy og 2-3 spsk vand. Sænk varmen og kog videre, til saucen er klar. Grill i mellemtiden hakkebøfferne 5-7 minutter på hver side,som man nu fortrækker dem. Lige før serveringen tilsættes saucen creme fraichen. Passer til pommes frites, brasekartofler, kogte kartofler - vin smager naturligvis.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.