Svinemørbrad med svampe og pasta

Tilbered din mørbrad med svampe og pasta med denne opskrift.

Ingredienser

Afpuds mørbraden for spidser, sener og hinder (kødet kan bruges næste dag som hakkekød eller til pariserbøf). Del mørbraden i fire.
Tryk hver bøf let i hånden og læg et par skiver bacon om. Bind dem fast med bomuldstråd eller hold dem sammen med tandstikkere eller kødnåle.

Smelt to tredjedele af smørret i en dyb kasserolle og brunbøfferne i 2-3 minutter på hver side ved ca. 160 grader. Smag til med salt og peber. Lad bøfferne hvile, mens svampene svitses. Svits de
rengjorte svampe i resten af smørret. Når svampenes saft bliver tyk, er de klar til fordeling over bøfferne. Bring et par kopper letsaltet vand i kog. Dyp persillen et halvt minut og hiv den over i en skål vand med isterninger.

Ryst vandet af efter et halvt minut. Dup
yderligere persillen tør med køkkenrulle. Blend persillen med resten af smørret og piskefløden. Vend pastaen i persillecremen og server.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.