Farseret svine-mørbrad

Ved at farsere din mørbrad får du en rigtigt spændende smagsoplevelse.

Ingredienser

Afpuds mørbraden for tynde spidser, sener og hinder. Hak kødet fint og bland det med en fjerdedel af smørret - det skal være blødt - og smag til med salt og peber. Skær en lomme på langs af mørbraden. Fyld den med farsen og luk med kødnåle eller bomuldstråd. Smelt resten af smørret sammen med olien i en dyb pande og brun mørbraden på alle sider ved ca. 150 grader. Vend den hyppigt med et par træsskeer. Hæld vinen ved og steg videre under låg i 15 - 20 minutter. Tag så panden fra varmen og dæk den ved viskestykker, mens kødet trækker i en snes minutter. Serveres lun i tynde skiver.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.