Svinekoteletter i Hvidvin

Koteletter som står under låg med hvidvin og snurrer.

Ingredienser

Bank koteletterne på begge sider og skær evt. fedt fra. Hak fedtet i småtern og stød det til en pasta i morteren - eller blenderen sammen med rosmarin, hvidløget, salt og lidt chilipulver.

Smør koteletterne med pastaen på begge sider og lad dem trække et kvarters tid før de steges på begge sider i en pande med olien. Vinen hældes ved og kødet snurrer videre under låg til vinen er kogt ind, derpå hældes bouillonen eller vand ved. Koteletterne er serveringsklare, når væden er fordampet.

Italienerne serverer tykke pastasorter til, men kogte kartofler går også godt til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.