Osso buco

Osso Buco er en klassisk italiensk ret, som med rette er blevet meget populær i Danmark. Skøn simremad med masser af smag.

  • Osso bucoen simrer i gryden.
  • Her serveret med kartoffelmos og friskhakket persille.

Til 3 personer

Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt. også salt. Brun kødet på begge sider i en gryde og tilsæt grønsagerne, skåret i småtern. Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin og pres hvidløget ud i gryden. Lad gryden simre et par timer, til kødet er mørt - det må gerne slippe benet.

Hak persillen og drys den over ved servering.

Server med risotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Velegnet til rødvin.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.