Entrecote som i Bordeaux

Fantastisk opskrift på entrecote som de laver dem i Bordeaux.

Ingredienser

Gnid kødet med peber og evt. salt. Lad det trække op til en halv time. Løg og hvidløg hakkes og svitses - kom altid først hvidløget på panden. Hæld rødvinen over og kog ind til en ønskede konsistens. Smag til med timian, salt og peber.

Hold saucen varm. Steg hver entrecote i olivenolie 3 - 4 minutter på hver side. Stil dem fra på et forvarmet fad. Evt. oksemarv skæres i fire skiver og koges i letsaltet vand i tre minutter. Fiskes op og drypper af, og hver entrecote pyntes med en skive og persille. Saucen kan hældes over eller serveres for sig.

I Frankrig serveres retten med pommes frites og grønærter vendt i (hvidløgs)smør eller tilsvarende grønne bønner og flutes. Rødvin er obligatorisk.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.