Stegt lever som på Bali

En indonesisk ret med lever og mange dejlige krydderier og grøntsager.

Ingredienser

Bland marinaden af de knuste hvidløgsfed, det hakkede løg og jordnøddesmørret i en skål og læg leveren i centimetertykke skiver i.
Drys salt og peber over. Hak løgene og de to fed hvidløg og svits dem i woken eller på panden til de tager farve. Tilsæt så leverskiverne og steg dem på begge sider. Sænk varmen og tilsæt kokosmælken. Kog op og sænk varmen igen. Lad leveren simre i yderligere 7-8 minutter, til den er gennemkogt og saucen er blevet tyk. Tilsæt så citronsaften og server med løse ris eller melede kartofler.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.