Kalvelever som i Venezia

Kalvelever som den laves i Italien.

Ingredienser

Leveren skal skæres i papirstynde skiver - det er nemmest, hvis den tages halvfrossen ug af fryseren. Dup væden af. Skær løgene i ringe
og svits dem på en tykbundet pande. Spar på olien, panden skal akkurat være dækket. Læg låg over, indtil væden træder ud af løgene.

Damp ind, men hold løgene bløde. Smag til med salt og peber. Det er nemmest at styre stegningen af leveren, hvis den steges på en anden pande. Straks før serveringen kommes leverskiverne ned til løgene.

Øg varmen og rør rundt - leveren skal være brun udvendig, men rød indvendig. Når den er klar blandes løg og lever med en klat smør og den hakkede persille. Server straks med polenta eller bred båndspaghetti.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.