Jomfruhummerhaler med peberfrugter

Jomfruhummerhaler med peberfrugter er en traditionel ungarsk ret ofte serveret med løse ris og kraftig hvidvin.

Ingredienser

Læg de optøede, kogte skaldyr i et fad og drys dem med hakket kommen, persille, salt og peber. Rør af og til. Skyl peberfrugterne, halver dem og fjern stilk og frøstol. Overhæld dem med kogende vand og lad dem stå 3-5 minutter, før de skæres i strimler.

Baconet svitses og brunes i melet. Mælk eller yoghurt hældes over og skaldyrene kommes ved og koger et kvarters tid ved jævn varme. De strimlede peberfrugter tilsættes til sidst. Ungarerne spiser løse ris og drikker kraftig hvidvin til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.