Avocadodip

Avocadodip minder i sagens natur om guacamole, men adskiller sig ved den krydrede, engelske sauce og fine, friske estragon. Den er cremet, dekorativ og tager kun, bogstaveligt talt, fem minutter at lave.

  • Velegnet til tortillas, tacos og andre mexicanske retter.

Til 2 personer

Fjern skallen fra avocadoen, skær den over på midten og fjern stenen. Kom avocadoen i en blender.

Pres hvidløget og hak estragon fint. Kom ymer, hvidløg, citronsaft og engelsk sovs i blenderen. Blend det til en jævn masse og krydr med salt efter smag. Drys til slut med estragon.

Har du ikke en blender kan du mose avocadokødet med en gaffel og derpå piske det sammen med resten af ingredienserne til avocadodip.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.