Gratinerede Muslinger

Ingredienser

Rengør muslingerne grundigt og kasser alle, som ikke lukker sig. Kom et par spsk hvidvin i en stor gryde. Når vinen koger, kastes mulingerne i og dræbes under låg. Ryst eller rør rundt et par gange, så alle muslingerne får lige meget varme - ellers bliver nogle halvrå, andre seje. Muslingerne drænes og øverste skal pilles af.
Lukkede muslinger kasseres. Bland smørret med de knuste hvidløg. Det er nemmest, når smørret ikke er for koldt. Tilsæt brødkrummen uden skorper. Anbring 1 tsk fuld på hver musling og sæt dem i et ildfast fad nogle minutter under en grill. Server med citronbåde og flüte.

Hvidvin og Rosévin, smager fortrinligt til.

Se også denne opskrift på gratinerede muslinger

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.