Muslinger i Basillikumsauce

Ingredienser

Børst muslingerne grundigt og skyl dem. Kasser åbne muslinger. Ophed olien på panden. De knuste hvidløg, de flåede og hakkede tomater, piskefløden, salt, peber, cayenne og evt. lidt sukker blandes og koges ind til omkring en tredjedel. Kom muslingerne i. Rør rundt og fisk muslingene op efterhånden som skallerne åbner sig. Pil muslingene ud og hold dem varme. Kasser lukkede muslinger. Kog saucen ind igen. Tilføj evt. Kirsch, smag til og tilføj halvdelen af de hakkede basilikumblade. Kom muslingerne tilbage, varm et par minutter og hæld så retten over i en forvarmet skål, drys med persille og resten af den hakkede basilkum. Giv flute til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.