Gratinerede Kammuslinger

En rigtig luksusopskrift på gratinerede kammuslinger.

Ingredienser

3 dl bechamel sauce fra opskrift på samme. Forvarm ovnen ved 200 grader. Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og svits det hakkede løg. Kom kammuslingerne og vinen ved. Småkog et minut. Kammuslingerne tages fra og holdes varme, mens varmen øges og suppen koges ind til en fjerdedel. Skær kammuslingerne i skiver og læg dem i halvdelen af bechamel-saucen. Sennep, Vermouth, Cayennepeber og den indkogte suppe fra kasserollen tilføjes resten og smages til med salt og peber. Blandingen lægges i fire ildfaste skåle eller kammulinge-skaller. Resten af bechamel-saucen hældes over. Bland resten af smørret med brødkrummerne og fordel det over hver skål/skal som gratineres i en varm ovn. Klar til servering, når toppen efter 12-15 minutter er gylden. Serveres med rigeligt Flutes og hvidvin.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.