Rejer - Opskrift med rejer

Ingredienser

Lad rejerne trække med citronsaft. Svits de hakkede løg i olie med selleristænglerne, den hakkede persille og tomaterne. Lad det snurre et kvarters tid og tilsæt så suppen. Den friske tomat skoldes, skindet trækkes af og tomaten skæres i skiver.

Tag et ildfast fad eller portionsskåle, hæld sauce i bunden, læg tomatskiver på midten og rejer udenom. Drys oregano og feta i småstykker over og hæld lidt hvidvin ved, før retten sættes i den forvarmede ovn ca. 150 grader - 200 grader.

Når osten smelter, er retten klar. Server med baguette/flute og hvidvin.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.