Hvidløgsrejer med honning

En japansk inspireret opskrift på dybstegte hvidløgsrejer.

Ingredienser

Bland de knuste hvidløg, citronsaft, sukker, sojasauce, 1 spsk olivenolie og et forsvarligt drys peber og lad de pillede rejer
trække heri et par timer. Tilbered dejen ved at sigte melet og bland det med salt, 1 spsk olivenolie og mælk. Reguler konsistensen med
vand. Den er fin, når den bliver hængende på bagsiden af en teske.
Marinaden sis fra rejerne og gemmes. Rejerne dyppes en for en i dejen og dybsteges i meget varm friture. De gyldenstegte rejer drypper af på køkkenpapir og holdes varme. Marinaden kombineres nu med honning, reven ingefærrod og maizenamel og opvarmes under omrøring - fortsæt nogle minutter efter at saucen er blevet tyk.

Ved serveringen hældes saucen over rejerne og drysses med sesamfrø.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.