Scampi på spyd

Scampi eller kæmperejer som de også kalder smager super godt på grillen eller i ovnen på træspyd. Se den gode opskrift her.

Ingredienser

Træk rejerne på spyd - træspyd er bedst - med et laurblad mellem hver anden reje. Krydder med salt og peber. Læg spydene på en olieret bageform.

Pensel med olie og sæt dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i et kvarters tid. Pensel fra tid til anden.

Smelt en tredjedel af smørret i en lille kasserolle og svits de knuste hvidløg let. Når løget tager farve, kan det evt. kasseres og spiritussen (Harald Jensen er ikke ueffen) blandes med et par dråber Worchestershire sauce ved god varme.

Tilsæt resten af smørret og de afdryppede ansjoser, rør godt og juster smagen med sennep og citronsaft.

Hæld saucen op på et forvarmet fad, læg kæmperejerne på og server rygende varme med Baguette/flute og tør hvidvin.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.