New Orleans-Østers

Få anvist hvordan du laver dejlige østers på den helt rigtige måde.

Ingredienser

Forvarm ovnen ved 200 grader. Læg et lag husholdningssalt på 1 cm. tykkelse i bunden af en bageform - dels står østerserne fast, dels holder saltet på varmen. Sæt i ovnen. Smelt smørret og svits forårsløg, hvidløg, persille og svampe - ca. 5 minutter. Så tilsættes melet - rør godt rundt. Hæld fløden ved og rør. Tilføj rejerne, æggeblommen, Sherryen, smag til med peber, cayennepeber, Worchestershire sauce og salt. Kog videre i fem - seks minutter til blandingen bliver tyk. Bland parmesanen og brødkrummen i en skål og smag til med cayennepeber, peber og salt. Fjern den ene østersskal og fordel saucen med en ske over hver østers. Top med krummeblandingen og sæt bageformen i ovnen igen. Når krummen er gylden, er østersene klar - Det tager ca. et kvarter.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.