Lammegryde med kantareller

Lammegryde opskrift med kantareller.

Ingredienser

Kødet afpudses og skæres i tern. på 3X3 cm. Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker. Kødet brunes i fedtstof.

Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouillon og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min.

Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt. Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.

Tilberedningstid : Ca. 40 min.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.