Lammelabskovs

Bønner lægges i blød natten over. Ben skæres fra lammekødet. Koger under låg før resten af grøntsagerne og kød tilsættes.

Ingredienser

Bønnerne lægges i blød natten over i vand. Kødet afpudses og skæres i tern. Benene gemmes. Læg bønner og ben i en gryde, tilsæt krydderier og hæld så meget vand på at det dækker. Kog op, og skum omhyggeligt. Kog under låg ca. 1 time. Alle grøntsagerne renses og skæres i tern.

Tag benene op og tilsæt grøntsager og kød og kog til kødet er mørt, ca. 30 min.

Smag om nødvendigt til med ekstra krydderier. Serveres med brød.
Tilberedningstid : Ca. 2 timer + Udblødning af bønner.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.